Fönsterputs Solna

Experten på rena fönster

Fönsterputsning

Fönsterputsning

Våra medarbetare har den erfarenhet som krävs för ett perfekt resultat med fönsterputsningen varje gång. De är professionella, mycket kunniga och serviceinriktade. Men det finns även del du som kund kan tänka på för att din fönsterputsning i Solna ska gå så smidigt som möjligt.

Till att börja med är det så klart viktigt att vi får korrekt information gällande de fönster som ni vill ha putsade:

  • Antal fönster (räkna per ruta)?
  • Ungefärlig storlek på fönstren
  • Fönstrens tillgänglighet (behövs stege etc)
  • Gäller det 2- eller 4-sidig puts?
  • Har fönstren spröjs?
  • Är spröjsen fast eller avtagbar?
  • Annan viktig information

 

Vad kan du göra för att hjälpa till?

Utöver detta finns det saker du kan göra för att underlätta själva arbetet, som att plocka undan i fönstren. Det vill säga ta undan blommor, växter och föremål från fönsterbänken samt i vissa fall gardinerna, om det skulle vara så att de försvårar fönsterputsningen eller öppnande av fönster.

Detta är dock helt frivilligt, och vi är mycket tacksamma för hjälpen! Har du inte tid eller möjlighet att plocka undan i fönstren så ordnar vi naturligvis det själva.

På materialsidan är allt du behöver göra att se till att våra medarbetare på plats har tillgång till vatten. Allt övrigt, som verktyg och rengöringsmedel, har vi självklart med oss själva.

Boka en fönsterputsning i Solna!

För oss är det mycket viktigt att ha en bra relation till våra kunder. Ett bra samarbete lägger grunden för ett gnistrande rent resultat. Men ska man hårdra det hela så är allt du som kund behöver göra att kontakta oss via telefon eller e-post och boka en fönsterputsning.

Vi är experter på fönsterputsning!