Fönsterputs Solna

Experten på rena fönster

Om oss

Städhuset är ett städföretag som har sitt säte i Stockholm som  fönsterputs och andra tjänster i Solna och hela Stockholmsområdet. Bland våra kunder finns såväl företag och privatpersoner och vi utför både enstaka städinsatser och abonnemang. 

Vi har alltid som ambition att våra kunder ska vara nöjda till 100%, därför är vi alltid noga med att ha en nära dialog. En nöjd kund återkommer och är villig att rekommendera oss vidare, något som ger ringar på vattnet. Som ett led i detta så utbildas våra anställda på en högre nivå än vad som är vanligt i branschen och i kombination med att vi alltid använder toppmodern utrustning så lämnar vi alltid högklassiga jobb efter oss. Just utbildningen är viktig för trivseln.

Vi har en väldigt låg personalomsättning och att våra anställda stannar kvar hos oss är både glädjande och ett gott bevis på att de verkligen trivs. 

Anlitar du oss för en fönsterputs i Solna så kommer du att få stor valuta för dina pengar. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag.

 

Vi är experter på fönsterputsning!