Experten på rena fönster

Om oss

HemMiljö har alltid haft målsättning att vara det självklara valet för städning i Stockholm. Både för privatpersoner och för olika typer av företag och verksamheter. Vi har i dagsläget nästan 100 anställda och samtliga har genomgått utbildningar som gör att vi kan erbjuda en stor kompetens inom väldigt många områden.

Två år i rad har Hemmiljö fått utmärkelsen Gasellföretag av tidningen Dagens Industri – en utmärkelse som ges till företag som visat prov på stor utveckling och snabb tillväxt. Vi räknas idag som ett av Sveriges snabbast växande företag inom städbranschen och detta beror inte på en slump. Vi tror att det har att göra med sättet vi arbetar.

Våra kunder sätts nämligen alltid i första rummet och vi anpassar oss helt efter deras önskemål. Flexibilitet, bemötande, kompetens och rimliga priser är samtliga ingredienser i vårt framgångsrecept och som ett bevis på att detta fungerar så kan vi nämna två saker. Återkommande, nöjda kunder och en väldigt låg personalomsättning.

HemMiljö vill vara bäst och ditt självklara val – oavsett om du behöver hjälp med din fönsterputs i Solna, en hemstädning i Årsta eller en kontorsstädning innanför tullarna.

Du som kund bestämmer – vi följer dina önskemål! Välkommen till HemMiljö.